Известие

Collapse
No announcement yet.

РАЗХОД НА АЛФА 147 - ДИЗЕЛ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Поло 1.4 ТДИ харчи 7.5 градско в София. Вие си преценявайте много ли е или малко.
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
      За този сервиз мога да напиша роман, а не само аз.
      Какви 8000 лв. за навигация, при положение, че нова е 1049 лири? Тия направо са искали да изкарат наема от вас
      Те ли ви сменяха свещите? Видяхте ли какво слагат и върнаха ли старите? Може да са ги зачистили и пречукали луфта, а после "Сменихме свещите, с нови!".
      Какви са резултатите от диагностиката? Има ли някакви грешки и какви?
      Не могат да твърдят, че колата е перфектна, а това е нейният разход! Сори, но 18/100 харчи 6 цилиндров мотор, а не 4!
      Доколкото имам наблюдение, този двигател харчи м/у 12 и 15/100, в зависимост от начина на шофиране.
      Търсете друг сервиз, тия и кафе не могат да направят като хората ...
      Благодаря, определено ще сменим сервиза-мъжът ми, понеже няма време да се рови нета и да събере мнения на препатили хора, първо се засилва в официалния с презумцията, че там няма как да се сдобием с части-менте и бе следвало да знаят какво правят, но след второто ходене и навигацията на цената на кола втора ръка/пък ако не си придирчив и 2 можеш да си купиш/,вече им тегли една.Иначе,доколкото знам, не е дала грешки при диагностиката,но беше лятото, като я карахме и не помня,но ни върнаха всички части, които бяха сменили и разни маркучета и жички в добавка-доста боклуци бяха насипали в един кашон/е,дали всичко е било мое, друг въпрос, но поне се бяха отчели/.....явно, толкова си могат, те не са виновни....

Comment

Working...
      X